Hoofdvenster van het programma

In het hoofdvenster van het programma worden de huidige accountinstellingen weergegeven. Zowel ouders als kinderen kunnen hoofdvenster van het programma gebruiken.

Het hoofdprogrammavenster met de huidige accountinstellingen.

Hoofdvenster van het programma

Standaard wordt in het hoofdvenster van het programma aangegeven hoelang de computer vandaag mag worden gebruikt. Door te klikken op Meer info kunt u de huidige instellingen van Kaspersky Safe Kids voor uw kind zien en het programma beheren.

Via het hoofdvenster van het programma kunt u het volgende doen:

U wordt door Kaspersky Safe Kids gevraagd om My Kaspersky-gebruikersgegevens in te voeren als u het programma wilt pauzeren, de Windows-accounts van kinderen wilt bewerken en instellingen in My Kaspersky wilt wijzigen.

Als het hoofdvenster van het programma er anders uitziet, bent u aangemeld bij een Windows-account dat niet is opgegeven voor uw kind of gebruiken uw kinderen deze computer helemaal niet. Volg de instructies in het venster als u beslist om dit Windows-account voor uw kind in te stellen.